Het is nu vr apr 27, 2018 2:25 am

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
  • Bij het aanmelden dien je de naam van je wolf in te voeren! Doe je dit niet? Dan zal je een mail krijgen met de vraag wat je wolvennaam is en word er gezegd dat je naam veranderd word. Antwoord je niet binnen 3 dagen? Dan word je zonder pardon verwijderd!!
  • Op Wolf Story zijn seksueel getinte berichten verboden, zowel op het forum als in privémail. Je wolf kan drachtig raken, maar omschrijf dit niet uit tot in de details.
  • Pesten of dreigen is OVERAL op Wolf Story verboden. Doe jij dit? Dan word je voor altijd verbannen van Wolf Story.
  • Merk jij dat een van de leden deze regels overtreden? Maak een printscreen en meld het! Hoe maak je een printscreen? Je zorgt dat heel het bericht/post in beeld is. Dan druk je TEGELIJKERTIJD 'Ctrl' en 'PrtSc' in. Je opent Paint en klikt dan TEGELIJKERTIJD op 'Ctrl' en 'V'. Klaar! Mail deze printscreen naar Elena of Tokoroth.